Piloten recruitment dag AIS Airlines

Geplaatst door op sep 2, 2016 in Nieuws | Geen Reacties
Piloten recruitment dag AIS Airlines

LELYSTAD – Door de snelgroeiende vloot heeft AIS Airlines een tekort aan piloten. Daarom wordt op maandag 19 september een piloten recruitment dag georganiseerd.

Aanmeldingen kunnen voor de recruitment dag tot en met maandag 12 september onder begeleiding van CV en motivatie naar careers@aisairlines.com worden gestuurd. Na een voorselectie zullen geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor deze dag.

Meegroeien
Lelystad-Airport staat op het punt open te gaan voor de grote luchtvaart. Vanaf 2018 verwacht men daarbij te gaan vertrekken met de eerste commerciële vluchten naar vakantiebestemmingen. AIS Airlines bevindt zich midden in deze groei en zorgt op haar beurt nu al voor veel werkgelegenheid op deze groeiende luchthaven. Door de ontwikkelingen op luchthaven Lelystad wordt de weg geplaveid voor AIS Airlines om grotere vliegtuigen op te nemen in de vloot waarbij wordt gedoeld op de Boeing 737. De luchtvaartmaatschappij voert al enige jaren lijndiensten uit binnen Europa met AIS Airlines Cadetship

Onlangs lanceerde AIS Airlines in samenwerking met AIS Flightacademy het AIS Cadetship. AIS Airlines investeert via deze constructie in haar toekomstige piloten. Hierdoor is de opleiding tot verkeersvlieger toegankelijker voor een breder publiek en kan AIS Airlines het niveau van haar toekomstige werknemers hooghouden.

Door dit cadetship wordt een groot financieel risico vermeden voor de aspirant vlieger. Na het behalen van de theorie wordt bij goed gevolg een opleiding/arbeidscontract geboden bij AIS Airlines waardoor de kandidaat meteen bij AIS Airlines een vliegbaan heeft als verkeersvlieger met een markconform salaris.

Laat een bericht achter