Open Dag MBO College Airport

Geplaatst door op mrt 14, 2017 in Nieuws | Geen Reacties
Open Dag MBO College Airport

Donderdag 16 maart opent MBO College Airport in Hoofddorp, weer haar deuren voor de derde en laatste Open Dag. Deze vakschool voor Airport & Aviation die dit jaar 22 jaar bestaat, verzorgt specifiek opleidingen voor banen op een luchthaven met daarnaast (tweetalige) studies Travel & Hospitality en werkt hierbij nauw samen met het bedrijfsleven op Schiphol e.o.
Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op een opleiding. Tot 20.00 uur kan in het gebouw aan de Opaallaan 25 kennis worden gemaakt met de diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten hier meer over. Op deze ‘Try Out Day’ is er veel te beleven bij elke opleiding.

Vliegtuigtechniek
Om praktijkgericht te kunnen opleiden, heeft deze vestiging een eigen hangar waarin diverse vliegtuigen staan waaronder de nieuwste aanwinst een Boeing 737-200. Hierdoor kunnen studenten Vliegtuigonderhoudstechniek direct in de toestellen aan het werk, waardoor na het behalen van het diploma de overstap naar een echte werkgever soepel verloopt.

Luchthavenlogistiek
Er is veel werk in de (luchthaven)logistiek. Daarom hebben wij aanbod op bijna alle niveaus, van werken in een warehouse tot Luchtvrachtspecialist. Uitdagende banen die geen dag hetzelfde zijn.

Luchthavenbeveiliging en facilitair
Ook leiden wij speciaal op voor luchthavenbeveiliger waarbij we nauw samenwerken met luchthavenbeveiliger Isec. Nieuw is facilitaire dienstverlening op de luchthaven waarvoor veel interesse bestaat.

Steward(ess)
De opleiding tot Steward(ess) wordt praktijkgericht gegeven. Hiertoe zijn binnen de school maar liefst twee delen van een vliegtuigcabine en een volledige incheckbalie geplaatst, waardoor de oefensituatie bijna niet meer onderdoet voor een ‘real-life’ situatie.

Travel & Hospitality
Met de tweetalige opleiding International Travel & Tourism Management en de Nederlandse opleidingen Manager Travel & Hospitality en Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality, haakt MBO College Airport verder naadloos aan bij de activiteiten op een luchthaven.

Voor meer informatie over MBO College Airport kijk op www.mbocollegeairport.nl. Aanmelden Open Dag www.rocva.nl

Laat een bericht achter