Open Dag bij MBO College Airport

Geplaatst door op jan 16, 2014 in Nieuws | 2 Reacties
Open Dag bij MBO College Airport

HOOFDDORP – Zaterdag 18 januari opent de vestiging van het MBO College Airport, onderdeel van het ROC van Amsterdam in Hoofddorp, weer haar deuren voor de Open Dag. Dit College verzorgt specifiek opleidingen die betrekking hebben op het werken op een luchthaven en (tweetalige) studies toerisme en werkt hierbij nauw samen met het bedrijfsleven. Vanaf 10 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op een opleiding. Tot 14.00 uur kan in het gebouw aan de Opaallaan 25 kennis worden gemaakt met de diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten hier meer over.

Vliegtuigtechniek
Om praktijkgericht te kunnen opleiden, heeft deze vestiging een eigen hangar gebouwd waarin diverse vliegtuigen staan. Hierdoor kunnen studenten van Vliegtuigtechniek direct in de toestellen aan het werk, waardoor na het behalen van het diploma de overstap naar een echte werkgever makkelijker is.

Luchthavenlogistiek
Er is veel werk in de (luchthaven)logistiek. Daarom hebben wij aanbod op bijna alle niveaus, van werken in een warehouse tot customer services en Int. Aviation Operations. Uitdagende banen die geen dag hetzelfde zijn.

Luchthavenbeveiliging en facilitair
Ook leiden wij speciaal op voor luchthavenbeveiliger waarbij we nauw samenwerken met o.a. Trigion en Isec. Nieuw is facilitaire dienstverlening op de luchthaven waarvoor veel interesse bestaat.

Steward(ess)
Ook de opleiding tot steward(ess) wordt praktijkgericht gegeven. Hiertoe zijn binnen de school maar liefst twee delen van een vliegtuigcabine geplaatst, waardoor de oefensituatie bijna niet meer onderdoet voor een ‘real-life’ situatie.

Toerisme en Front Office
Met de tweetalige opleiding International Travel & Tourism Management, Front Office Medewerker en Hoofd en adviesgerichte opleidingen in het toerisme, haakt MBO College Airport naadloos aan bij de luchthaven.

Voor meer informatie over alle opleidingen, kijk op www.rocva.nl.

2 Reacties

 1. Sylvia
  19 januari 2014

  Wanneer is weer een open dag

  Beantwoorden
  • Tatjana
   20 januari 2014

   Beste Sylvia,

   Zoals je kunt lezen was het dus op 18 januari, je zult even op de site van het ROC moeten kijken wanneer de volgende open dag is.
   Met vriendelijke groeten,

   Tatjana Eerhart

   Beantwoorden

Laat een bericht achter