easyJet selecteert G Air Training Centre

Geplaatst door op jul 8, 2016 in Nieuws | Geen Reacties
easyJet selecteert G Air Training Centre

G Air geselecteerd door eaysJet

PONTE DE SOR – G Air Training Centre is door easyJet geselecteerd om top-end piloten te leveren als toekomstige first officers en captains.

De luchtvaartmaatschappij liet met het oog hierop in juni afgestuurde studenten uitnodigen voor een assesment in het in het G Air Training Centre in het Portugese Ponte de Sor en in het hoofdkantoor van easyJet in Luton gedurende de maand juni. Geselecteerde G Air piloten zullen hun training starten met easyJet in oktober van dit jaar.

G Air Training Centre leidt al meer dan 37 jaar verkeersvliegers op en is al jaren marktleider in Portugal. De opleider heeft locaties en vertegenwoordigers in Dubai, Italie, Spanje, Nederland en Verenigd Koninkrijk.

G Air Training Centre heeft in Portugal een trainingscentreum op Cascais Aerodrome en een internationaal trainingscentrum in Ponte de Sor. De opleider heeft een capaciteit voor meer dan 400 per jaar te trainen piloten, mede dankzij de uitstekende condities voor de praktijkfase van de opleiding.

G Air heeft belangrijke partnerships opgezet met belangrijke spelers in de luchtvaart waaronder Boeing, Emirates en Air Arabia. Ook zijn belangrijke samenwerkingsovereenkomsten opgezet met nationale en internationale Luchtvaart Universiteiten.

Laat een bericht achter