ATC: financiering vliegopleiding zonder borgstelling

Geplaatst door op sep 2, 2016 in Nieuws | Geen Reacties
ATC: financiering vliegopleiding zonder borgstelling

NIJVERDAL – De financiering voor pilotenopleidingen is per 1 september 2016 gestopt. Toch zijn er alternatieven. Aspirant piloten kunnen bijvoorbeeld gefinancierd een opleiding tot verkeersvlieger volgen bij het Aircrew Training Center (ATC).

Voor de kosten van de ATC vliegopleiding is financiering zonder borgstelling mogelijk. De volgende klas start op 14 november 2016. Het Aircrew Training Center biedt een EASA integrated vliegopleiding met doorstroommogelijkheden naar een luchtvaartmaatschappij.

ATC werkt samen met Pilot Training Network – Lufthansa Flight Training en werkt daarnaast naar eigen zeggen al jaren samen met partner luchtvaartmaatschappijen zodat een ATC leerling vliegervaring op een ATR of B737 kan opdoen.

De gehele ATC vliegopleiding is gericht op een toekomstige baan bij een luchtvaartmaatschappij. Omdat ATC piloten voldoen aan de Lufthansa standaards kunnen zij ook geplaatst worden bij een luchtvaartmaatschappij binnen het Lufthansa netwerk. Lufthansa Flight Training is de grootste Airline opleider van Europa.

Meer informatie: info@aircrewcenter.nl

Laat een bericht achter