AIS start opleiding cabin crew (m/v)

Geplaatst door op jul 8, 2016 in Nieuws | Geen Reacties
AIS start opleiding cabin crew (m/v)

LELYSTAD – Recent is AIS Flight Academy een cadetship gestart voor verkeersvliegers. Daarnaast gaat in september een nieuwe opleiding voor cabin crew (m/v) van start. Deze  is er  net als de andere opleidingen van AIS op gericht om de kandidaten direct aan een baan te helpen.

In de praktijk blijkt dat reguliere opleidingen niet goed aansluiten bij het selectieproces van cabinepersoneel. AIS selecteert echter naar eigen zeggen de kandidaten op een hoger niveau en zal meer praktijkgericht gaan opleiden. Volgens de opleider vindt daardoor een betere aansluiting plaats bij de vragen vanuit de arbeidsmarkt.

De gecomprimeerde opleiding duurt ongeveer vier maanden en sluit  naadloos  aan de wensen van diverse luchtvaartmaatschappijen. De opleiding is opgezet in samenwerking met partner luchtvaartmaatschappijen van de AIS Flight Academy.

Naast de gebruikelijke vakken zal   ook dieper worden ingegaan op de luchtvaart theorievakken. De zeer ruime praktijkervaring die studenten al tijdens de opleiding in het vliegtuig opdoen,  maakt deze opleiding uniek in zijn soort. aldus Nicole Scheffer CCO AIS Flight Academy.

De opleiding staat open voor kandidaten met een afgeronde HAVO, of praktijkgerichte opleiding op  minimaal MBO 4 niveau.

De werving en selectie voor de opleiding die in september start, is al in volle gang. Aanvullende informatie: www.aisflightacademy.com/cabin.

Op maandag 11 juli 2016 om  20.00 uur een informatie-avond belegd.

Laat een bericht achter